İSTANBUL / GÜNGÖREN - Haznedar Abdi İpekçi Ortaokulu

Mahmut TOPCU - MÜDÜR

05/03/1983 yılında Sivas/Suşehri/Saraycık Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Suşehri İmam Hatip Lisesinde okudu.  Lisans eğitiminin bir dönemini Erasmus Programı kapsamında Çekya Pardubice Universitesinde okudu ve 2006 yılında İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisans(Tezli) eğitimini 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Felsefe ve Din Bilimleri/Din Eğitimi Bölümünde tamamladı. Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Esntitüsü/Felsefe ve Din Bilimleri Alanında, " Sivil Toplum Kuruluşlarının İmam Hatip Okullarındaki Gelişmelere Etkileri" başlıklı tez çalışmasıyla doktora eğitimine devam etmektedir. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2011 yılında Milli Eğitim Bakanlığında göreve başladı. İstanbul/Güngören Dr. Lütfü Kırdar İlköğretim Okulunda 2 yıl Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra Güngören İmam Hatip Ortaokuluna tayin oldu.Güngören İmam Hatip Ortaokulunda Kasım 2014´te müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 08.08.2018 de müdür yardımcılığı görevinden ayrılarak Haznedar Abdi İpekçi Ortaokulunda müdür olarak göreve başladı ve halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.