İSTANBUL / GÜNGÖREN - Haznedar Abdi İpekçi Ortaokulu

E-Twinning projesi: Çöp Kutusuna Rejim Yaptır

Haznedar Abdi İpekçi Ortaokulu olarak etwining projelerinde bizde varız. Temel Eğitimin ilk basamağı olan okul öncesi/ilkokul döneminde çocuklarımıza; içinde bulunduğumuz tüketim çağının etkilerini azaltmak, doğal kaynaklarını korumak, atık yönetimi ve doğa dostu tüketim alışkanlıklarını kazandırmak, toplumun tüm kesimlerine geri dönüşüm alışkanlığını yaymak, üretim ve tüketim kültürünü aşılamak hedefleriyle yola çıkan Çöp Kutusuna Rejim Yaptır proje ekibi 5 farklı okuldan öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile çalışmalara başladı. Projeye büyük bir merak ve istekle başlayan öğretmen ve öğrencilerimiz proje ortakları ile tanıştı ve planlamalarını gerçekleştirdi. Toplamda 3 ay sürecek olan proje boyunca dönüştürülebilen atıklarla ilgili birçok etkinlikte aktif görev alacak öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

13-10-2021

Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 19.01.2023 11:27 - Görüntülenme: 307